Sikker digital lagring av viktige dokumenter

Med en digital safe kan du lagre alle dine viktigste dokumenter på ett sted. Velg hvem som skal ha tilgang og del dokumentene trygt med BankID.

En person som bruker Justify sin tjeneste for digital lagring på en iPhone

Sikker lagring av dine viktigste dokumenter

Nå kan du få tilgang til din egen digitale safe hos Justify – uten kostnad. Her kan du legge dine viktigste dokumenter som kontrakter, attester og kvitteringer. Så har du det samlet på ett sted.

Ved å samle alle dine viktigste dokumenter på ett sted, kan du være trygg på at informasjonen er tilgjengelig når du trenger det. Dokumentene lagres kryptert innenfor EU.

Del dokumentene trygt og enkelt med BankID

Om du ønsker å dele et dokument med noen, skjer dette trygt og enkelt med BankID. Dette betyr i praksis at du kan være trygg på at dokumentene deles med rett person, ettersom vedkommende må autentisere seg med BankID for å få tilgang til innholdet du har delt.

Den du deler dokumentet med får tilgang ved å logge inn med sin BankID, og det er derfor ingen behov for brukernavn eller passord.

Gratis for alle brukere av Justify

Tjenesten leveres uten kostnad og krever kun BankID for innlogging. Ved å benytte tjenesten, må du akseptere Justify sine vilkår for bruk av tjenesten.

Registrer deg gratis her.

Flere artikler

2024-07-01
Er det greit å opprette fremtidsfullmakt med en mal fra nettet?

Det er flere grunner til at en standardisert mal for fremtidsfullmakt kan gi deg trøbbel når den trer i kraft. Advokat Dag Josef Foss forteller deg hvorfor å laste ned en mal fra nettet ofte ikke er en god løsning.

2024-06-13
Særkullsbarn og samtykke til utsettelse av arveoppgjør (uskifte)

Planlegger du hva som skal skje etter din bortgang, kan det være utfordrende å ta hensyn til alle i familien. Kanskje spesielt i familier med barn fra tidligere forhold?

2024-04-10
Stor endring i skattemeldingen for samboere

Har du sjekket skattemeldingen og kanskje har du fått med deg den betydelige endringen som berører mange samboere?

2024-04-04
Nå lanseres Veiviser, en helt ny juridisk rådgivingstjeneste fra Justify

Endelig en tjeneste i Norge som gir deg svar på hva du bør gjøre.

2024-04-04
Fant gode løsninger ved å bruke Veiviser fra Justify

Da brødrene Andreas og Martin Julseth ønsket å finne løsninger på hvordan de, skattemessig og arvemessig, kunne hjelpe sin mor, møtte de en rekke komplekse juridiske spørsmål.

2024-03-24
Ta påskepraten: Tips til samtaler om fremtiden

Mange nordmenn havner i konflikter som en følge av arveoppgjør. Gode samtaler om arv, ønsker og forventninger kan hindre at irritasjon og usikkerhet utvikler seg til konflikt i familien. Men hvordan gjør man det, egentlig?