Nå kan du hjelpe dine nærmeste med å lage en fremtidsfullmakt

Vi har gleden av å introdusere en ny løsning som gjør det mulig å opprette en fremtidsfullmakt på vegne av dine kjære. Dette er en mulighet mange av våre kunder har etterlyst, for å hjelpe personer som trenger litt ekstra assistanse.

En ung mann hjelper sin mor med å opprette en fremtidsfullmakt med Justify på en bærbar datamaskin

Hvorfor dette verktøyet?

Flere tusen nordmenn har allerede benyttet seg av Justify for å sikre sine rettigheter gjennom en fremtidsfullmakt. Nå gjør vi det enda enklere å hjelpe familiemedlemmer og andre nærstående med å få dette viktige dokumentet i orden.

Flere har kontaktet oss og ytret et ønske om å kunne assistere sine nærmeste med opprettelsen av en fremtidsfullmakt. Vi erkjenner at behovet er stort, særlig for personer som av ulike årsaker ikke kan opprette en fremtidsfullmakt helt på egenhånd, enten det er på grunn av manglende tilgang til BankID eller andre begrensninger.

Slik fungerer det

Vi har som mål å gjøre prosessen med å opprette fremtidsfullmakt enkel, trygg og rimelig for alle. Vi tilbyr veiledning gjennom hele prosessen, fra opprettelse til signatursjekk, og sikrer at dokumentet blir lagret trygt.

Viktige detaljer

Det er ikke lenger nødvendig at den som gir fullmakt har tilgang til sin egen BankID. Fullmaktsgiver må imidlertid være i stand til å forstå hva det innebærer å signere en fremtidsfullmakt, og dokumentet skal signeres på papir av fullmaktsgiver og to vitner.

Vi i Justify er stolte over å kunne tilby denne nye funksjonen, og håper at det vil gjøre det enda enklere for våre brukere å sikre sine nærmeste. Som alltid, står vi klare til å assistere dere med eventuelle spørsmål eller utfordringer underveis.

La dine nærmeste få vite hva du ønsker

En fremtidsfullmakt er det du trenger for å ta egne valg om din fremtid, dersom du ikke lengre kan ta valg selv.

Les mer om fremtidsfullmakt

Flere artikler

2024-07-01
Er det greit å opprette fremtidsfullmakt med en mal fra nettet?

Det er flere grunner til at en standardisert mal for fremtidsfullmakt kan gi deg trøbbel når den trer i kraft. Advokat Dag Josef Foss forteller deg hvorfor å laste ned en mal fra nettet ofte ikke er en god løsning.

2024-06-13
Særkullsbarn og samtykke til utsettelse av arveoppgjør (uskifte)

Planlegger du hva som skal skje etter din bortgang, kan det være utfordrende å ta hensyn til alle i familien. Kanskje spesielt i familier med barn fra tidligere forhold?

2024-04-10
Stor endring i skattemeldingen for samboere

Har du sjekket skattemeldingen og kanskje har du fått med deg den betydelige endringen som berører mange samboere?

2024-04-04
Nå lanseres Veiviser, en helt ny juridisk rådgivingstjeneste fra Justify

Endelig en tjeneste i Norge som gir deg svar på hva du bør gjøre.

2024-04-04
Fant gode løsninger ved å bruke Veiviser fra Justify

Da brødrene Andreas og Martin Julseth ønsket å finne løsninger på hvordan de, skattemessig og arvemessig, kunne hjelpe sin mor, møtte de en rekke komplekse juridiske spørsmål.

2024-03-24
Ta påskepraten: Tips til samtaler om fremtiden

Mange nordmenn havner i konflikter som en følge av arveoppgjør. Gode samtaler om arv, ønsker og forventninger kan hindre at irritasjon og usikkerhet utvikler seg til konflikt i familien. Men hvordan gjør man det, egentlig?